Bedste Cocoon Company Babymadras - se top 1

blandt 1 babymadras
Cocoon - PAPILIO babymadras 60x120, kokos/naturlatex

Fundet hos Børn i balance og 2 andre - spar 11 kr.

Cocoon - PAPILIO babymadras 60x120, kokos/naturlatex

2.189 kr.
Se hos billigste forhandler
Priser

Kort beskrivelse

  • Håndlavet af økologiske materialer
  • Vendbar med 2-sidet kerne
  • Måler 60x120 cm
  • Naturligt modstandsdygtig over for husstøvmider
  • Høj åndbarhed for optimal temperaturregulering

Længere beskrivelse af Cocoon - PAPILIO babymadras 60x120, kokos/naturlatex:

"Cocoon PAPILIO Kokos/Naturlatex Babymadras" er en håndlavet babymadras af høj kvalitet, der er skabt af en unik kombination af kokosfiber og naturlatex. Madrassen er vendbar med en 2-sidet kerne, som giver mulighed for at tilpasse madrassen efter barnets behov.

Madrassen er fremstillet af 100% økologiske materialer, der sikrer en optimal støtte og komfort til barnet. Den side, der er tættest på kernen af kokosfiber, er fast og støttende, hvilket er anbefalet af Sundhedsstyrelsen til den første tid i barnets liv. Den anden side af madrassen, der er tættest på kernen af latex, er mere blød og eftergivende, hvilket giver den rette støtte og komfort, når barnet er blevet lidt større.

Madrassen er designet til at have en lang levetid, så barnet kan bruge den i lang tid. Den måler 60x120 cm og er håndlavet fra start til slut. Yderlaget er af ubehandlet økologisk New Zealandsk uld, som er temperaturregulerende og åndbart.

"Cocoon PAPILIO Kokos/Naturlatex Babymadras" er fremstillet uden brug af kemikalier, formaldehyd eller dimethylformamid, og er naturligt modstandsdygtig over for husstøvmider. Kokosfibrene er udvundet igennem kokosnøddeproduktionen, vasket og blødgjort, hvorefter fibrene bindes sammen til tov, der omformer fibrene til små fjedre. Kokosfibrene bindes herefter sammen med naturlatex og formes til fjedrende kernekomponenter, der giver et fast og støttende underlag i madrassen.

Madrassen har mange gennemgående luftkanaler, og den høje åndbarhed giver barnet mulighed for at komme af med overskydende varme og fugt i en periode, hvor det har svært ved at selvregulere sin kropstemperatur.

"Cocoon PAPILIO Kokos/Naturlatex Babymadras" er en fantastisk babymadras, der er skabt af de bedste materialer, og som er designet til at give optimal støtte og komfort til dit barn i mange år fremover.

    Size
  • 60 x 120
Se hos billigste forhandler

Filtre Indholdfortegnelse Menu
Top