Babydyne.dk » Alle guides » Babypude » Konges Sløjd Babypude

Bedste Konges Sløjd Babypude: Se top 1

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Babydyne.dk, det helt rigtige sted at finde Konges Sløjd babypuder. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Konges Sløjd babypuder | ✅ Babypude-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 1 bedste Konges Sløjd babypuder

Her kan du se hele vores liste over de bedste Konges Sløjd babypuder som du kan finde lige nu.

De 1 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Konges Sløjd Kapok Babypude Nature

Sidste produkt på vores liste er Konges Sløjd Kapok Babypude Nature som vi har fundet til 149,- hos Luksusbaby Danmark.

  • Fyldt med økologisk kapok
  • Åndbar overflade af økologisk bomuld
  • Allergivenlig og temperaturregulerende
  • Selvrensende og kan vaskes ved 60 grader
  • Bæredygtig og fri for kemikalier

Konges Sløjd Kapok Babypude Nature er en fantastisk babypude af høj kvalitet. Puden er fyldt med økologisk kapok og har en yderst blød og åndbar overflade af økologisk bomuld. Kapok er en naturlig og bæredygtig fiber, som er kendt for dens mange gode kvaliteter. Fyldet er fast og ikke fluffy, som i en dundyne, men det er stadig let og åndbart, hvilket betyder, at dit barn vil føle sig godt tilpas og ikke svede, mens det sover.

Puden er allergivenlig og har en størrelse på 41×45 cm, men kan variere lidt i størrelse, da den er håndsyet og fyldet er stoppet i med hånden. For at fordele fyldet rundt kan du ryste puden eller bruge tørretumbleren ved lav varme. Tørretumbleren vil fordele fiberne rundt, så de ikke klumper sammen. Puden er også temperaturregulerende, hvilket betyder, at dit barn kan bruge den samme pude året rundt uden at blive for varm eller kold.

Kapok er også selvrensende og kan derfor luftes de fleste gange, men hvis det er nødvendigt, kan puden vaskes ved 60 grader. Kapok består af meget fine, selvrensende, hule fibre, som har en lang holdbarhed. Kapokprodukter kan derfor gå i arv, og du kan være sikker på, at puden vil vare i mange år.

Kapoktræer vokser i Asiens og Sydamerikas regnskove og kan høstes år efter år uden at fælde træerne. Ved at vælge Konges Sløjd Kapok Babypude Nature støtter du derfor en bæredygtig produktion og er med til at bevare regnskoven. Puden er også et godt valg for de mindste og miljøet, da den er fremstillet af økologiske materialer og er fri for kemikalier.

Alt i alt er Konges Sløjd Kapok Babypude Nature en fantastisk babypude, der er både sund og bæredygtig. Den er perfekt til dit barns nattesøvn og vil give dem den bedste komfort og støtte.

Se hos Luksusbaby Danmark ❯❯

Andre mærker af babypuder

På vores liste her har vi samlet de 1 bedste babypuder på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige babypude til dine behov: